Påverka på nätfiskets framtid i Lovisaviken – ge ditt utlåtande!

Lovisa stad ber att sakkunniga, invånare och andra intresserade ger sina utlåtanden angående nätfiskereglerna för Lovisaviken. Med hjälp av utlåtandena strävar vi efter att säkerställa att fiskereglerna på bästa möjliga sätt betjänar såväl lokala fiskare som naturens mångfald.

Utlåtandetiden är 21.10.2024–18.11.2024 ända till klockan 15.00.

Lovisaviken är ett område där nätfiske länge varit en del av den lokala näringen och rekreationsverksamheten. Nu är det en ypperlig möjlighet att påverka på utvecklingen och uppdateringen av nätfiskereglerna så att vi tillsammans kan säkerställa områdets fiskebestånd och ett hållbart fiske för kommande generationer.

Den officiella kungörelsen för begäran om utlåtande och tilläggsuppgifter finns för påseende på stadens elektroniska anslagstavla Ingångssida – Lovisa stad.

Välkommen med och utveckla nätfisket i Lovisaviken! Varje utlåtande är viktig och inverkar på att fiskereglerna för området hålls uppdaterade och betjänar såväl fiskare som natur jämlikt.

Utlåtandena kan inlämnas på följande sätt:

Per e-post:

Sam Vickholm: sam.vickholm@loviisa.fi, (kopia: Carolina Sjögård: carolina.sjogard@loviisa.fi)

Per post: Lovisa stad Landsbygdsbyrån, Bäckasgränd 1A, 07880 Liljendal

På ort och ställe: Lovinfo (stadens serviceplats), Mariegatan 12 A, 07900 Lovisa

Lovisa stad vill redan i förväg framföra ett varmt tack för aktivt deltagande och intresse för utvecklingen av fisket i området till alla som ger ett utlåtande

Genom samarbete mot en hållbar och livskraftig Lovisavik!

Landsbygdsväsendet

Lovisa stad
Centralen för näringsliv och infrastruktur