Lekplatsen i Pernå kyrkby fick ett nytt utseende – Välkommen på besök!

Centralen för näringsliv- och infrastruktur i Lovisa stad meddelar att lekplatsen i Pernå kyrkby har renoverats. Det nya staketet och den nya bordsgruppen har gjort lekplatsen till en ännu attraktivare och säkrare plats för barn att leka på och för föräldrar att njuta av vistelse utomhus. Säkerheten har också ökats bland annat genom att förstärka gungbrädan och de snurrande karusellstängerna.

”Vi vill tacka alla som deltog i detta projekt. Renoveringen av lekplatsen är en del av Lovisa stads strategi, som fokuserar på att skapa en livskraftig och säker miljö för alla invånare. Detta projekt bidrar till att främja stadens livskraft genom att förse invånarna med högklassiga utomhusmiljöer, vilket i bästa fall också förbättrar det fysiska välbefinnandet”, säger stadsträdgårdsmästare Mikko Ruotsalainen.

Vi bjuder in alla familjer att besöka den nya lekplatsen. Det är ett ypperligt tillfälle att komma samman, njuta av frisk luft och tillbringa tid tillsammans. Lekplatsen erbjuder nu en ännu trivsammare miljö för lek och aktiviteter.

Välkommen att njuta av den förnyade lekplatsen i Pernå kyrkby!

Lovisa stad
Centralen för näringsliv och infrastruktur