Mörka gatlyktor repareras planmässigt – Rapportera brister via officiell kanal

Vi har fått respons om gatubelysning som inte fungerar. Mörka gatlyktor har väckt oro, och vi har tagit itu med frågan genom att noggrant se över all respons.

Reparationen av lyktor och bytet av lampor genomförs systematiskt genom att beakta resurs- och kostnadsfaktorer. Av denna orsak framskrider arbetet planmässigt och områdesvis, och därför kan vi tyvärr inte omedelbart reagera på enskilda anmälningar. Vi vill dock försäkra att vi tar hänsyn till varje responsgivare och att arbetet kommer att utföras i ditt område så fort som möjligt. Vi beklagar eventuellt dröjsmål, men vi kommer nog även till din gata.

På de gator och vägar som Lovisa stad förvaltar pågår ett kontinuerligt saneringsarbete vad gäller gatubelysningen. Vägbelysningen uppdateras till ledlampor områdesvis inom ramen för tillgängliga anslag.

Rapportera defekt gatubelysning via officiella kanaler

Om du observerar brister i gatornas skick eller i belysningen, ber vi dig ge respons via rätt kanal. De officiella responskanalerna vid centralen för näringsliv och infrastruktur i Lovisa stad är responstelefonen och e-posten för respons. Respons som lämnas via dessa behandlas noga. Se till att din respons kommer fram genom att använda följande responskanaler:

Responstelefon, tfn 040 635 45 67, lämna ett meddelande
E-postadress för respons tekninen@loviisa.fi

Lovisa stad ansvarar för åtgärder som gäller gatunätet, Närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland ansvarar för landsvägarna. På denna karta ser du vilka landsvägar Närings-, trafik- och miljöcentralen underhåller i Lovisa.

Lovisa stad
Centralen för näringsliv och infrastruktur