Pimeät katuvalot korjataan suunnitelmallisesti – Ilmoita puutteista virallista reittiä pitkin

Olemme saaneet palautetta toimimattomista katuvaloista. Pimeät katuvalot ovat herättäneet huolta, ja olemme tarttuneet asiaan käymällä kaikki palauteet läpi huolellisesti.

Valaisinten korjaaminen sekä lamppujen vaihtaminen toteutetaan järjestelmällisesti resurssi- ja kustannustekijät huomioiden. Tästä syystä työ etenee suunnitelmallisesti alueittain, eikä yksittäisiin ilmoituksiin voida valitettavasti reagoida heti. Haluamme kuitenkin vakuuttaa, että jokainen palautteenantaja huomioidaan ja työ etenee sinun alueellesi mahdollisimman pian. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa viivettä, mutta tulemme kyllä sinunkin kadullesi.

Loviisan kaupungin hallinnoimilla kaduilla ja teillä on käynnissä jatkuva saneeraustyö katuvalaistuksen osalta. Alueittain, määrärahojen puitteissa, päivitetään tievalaistusta led-valoihin.

Ilmoita viallisista katuvaloista virallisia kanavia pitkin

Mikäli huomaat katujen kunnossa tai valaistuksessa puutteita, toivomme sinun antavan palautteen oikeaa reittiä pitkin. Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen viralliset palautekanavat ovat palautepuhelin ja palautesähköposti. Näiden kautta annettu palaute käsitellään huolellisesti. Varmista, että palautteesi tulee perille käyttämällä seuraavia palautekanavia:

Palautepuhelin, puh. 040 635 4567, jätä viesti
Palautesähköposti tekninen@loviisa.fi

Loviisan kaupunki vastaa katuverkon toimista, maanteistä vastaa Uudenmaan ELY-keskus. Näet ELY-keskuksen ylläpitämät maantiet Loviisan alueella tästä kartasta

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus