Loviisan Vanhan Rannan koirapuisto avataan 12. syyskuuta 2024 – Tervetuloa!

”Vanhan Rannan alueelle rakennettu koirapuisto on nyt valmis ja avataan yleisölle 12.9.2024. Rakennustyöt ovat sujuneet erinomaisesti, ja olemme ylpeitä lopputuloksesta. Tämä uusi koirapuisto tarjoaa loistavan paikan niin koirille kuin heidän omistajilleenkin nauttia ulkoilusta ja yhdessäolosta,” iloitsee kaupunginpuutarhuri Mikko Ruotsalainen.

Koirapuiston suunnittelussa on pyritty huomioimaan monipuolisesti eri käyttäjäryhmien tarpeet. Puistosta löytyy erilliset aitaukset pienille ja suurille koirille, mikä takaa turvallisen ja rennon ympäristön kaikenkokoisille koirille. Uusi puisto tarjoaa paljon muutakin kuin pelkän aidatun alueen: siellä on säilytetty monimuotoinen ja viihtyisä ympäristö, jossa koirat voivat leikkiä turvallisesti. Säilytetyt puut ja pensaat tarjoavat suojaa ja rauhallisia paikkoja, kun taas hyvin muotoiltu maasto ja monipuolinen kasvillisuus tekevät puistosta mielenkiintoisen niin koirille kuin niiden omistajilleenkin.

Rakennustöiden aikana on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin. Opasteet ja roskienkeräyspisteet on sijoitettu huolellisesti, jotta puisto pysyy siistinä ja helppokäyttöisenä kaikille. Penkeillä voi istahtaa hetkeksi nauttimaan kauniista maisemasta, ja koirapuistossa vapaana leikkivistä koirista.

Loviisan kaupunki haluaa kiittää asukkaita kärsivällisyydestä rakennustöiden aikana ja kutsuu asukkaat ja heidän karvaiset ystävänsä viettämään aikaa uuteen koirapuistoon.

Lämpimästi tervetuloa

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus