Matkahuoltos Värdekort och Affärsresekortet förnyas 2.9.2024

Matkahuolto förnyar sitt biljettproduktsortiment. De nya resekorten för specialgrupper, företag och gemenskaper kommer till försäljning 2.9.2024. I och med det upphör försäljningen av Värdekort och Affärsresekort. Man kan endast resa med de gamla korten tills deras värde har använts – senast 31.12.2024. Efter det övergår alla resenärer till att använda nya resekort.

Det nya Resekortet är avsett för de resenärer som inte har möjlighet att använda applikationen Resor och Biljetter som laddas ner i mobiltelefonen.

Vad innebär ändringen i Lovisa?

För resenärer i Lovisa är det viktigt att observera att de nya resekorten erbjuder mer än tidigare flexibilitet och användarvänlighet. Kunderna kan i fortsättningen granska uppgifterna på resekortet, så som de resterande giltighetsdagarna och resorna, genom att logga in på Matkahuoltos webbplats.

Alternativa biljettprodukter och tjänster

För Matkahuoltos avtalskunder finns det också fakturerbara webbiljetter och möjligheten att köpa biljetter mot faktura via applikationen Resor och Biljetter. Man får ytterligare uppgifter och hjälp med att ingå ett nytt avtal genom att per e-post på adressen lippupalvelut@matkahuolto.fi kontakta Matkahuoltos biljettjänster.

Ytterligare uppgifter och kontakter

Vi uppmanar alla Lovisabor att bekanta sig med de nya resekorten och möjligheterna de erbjuder. Ytterligare uppgifter om förnyelserna och Matkahuoltos övriga tjänster finns på
Matkahuoltos webbsida.

Lovisa stad önskar alla sina invånare trevliga och säkra resor!

Med vänlig hälsning,

Lovisa stad
Centralen för näringsliv och infrastruktur