Loviisan kaupunki vauhdittaa joukkoliikenteen kehittämistä asukkaiden toiveiden mukaan

Loviisan kaupunki on ryhtynyt parantamaan joukkoliikennettä asukkaiden palautteen perusteella. Kevään 2024 kyselyssä korostui muun muassa tiedottamisen tarve, ja kaupunki kehitti ensimmäisenä joukkoliikenteen verkkosivustoa. Tavoitteena on tehdä joukkoliikenteen sivustosta entistä selkeämpi kuntalaisille.

”Haluamme varmistaa, että joukkoliikenteen tiedot ovat kuntalaisille helposti saatavilla ja ymmärrettäviä, jotta liikkuminen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti”, toteaa elinkeinopalveluiden koordinaattori Mari Kubin-Vidgren.

Tiedottamisen uudistus tuo selkeyttä ja nopeutta – Uudistetut nettisivut

Loviisan kaupunki on parantanut joukkoliikenteen verkkosivustoa, jotta asukkaat saavat tarvitsemansa tiedot nopeammin ja helpommin. Uudistettu sivusto tarjoaa selkeät aikataulut ja reittitiedot sekä tarvittavat linkit keskitetysti yhdestä paikasta, mikä säästää aikaa ja tekee matkasuunnittelusta sujuvampaa. Tämä parannus helpottaa päivittäistä liikkumista ja tukee sujuvampaa joukkoliikenteen käyttöä. Loviisan seudun joukkoliikenne (linkki)

Loppuvuoden kilpailutuksilla kehitetään paikallisliikennettä

Paikallisliikenteen kehittämistä jatketaan erityisesti loppuvuodesta kilpailutettavien uusien sopimusten myötä. Tämä on erinomainen tilaisuus huomioida kyselyn tulokset ja parantaa paikallisliikenteen palveluja asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kiitos osallistumisestasi – yhdessä kohti parempaa joukkoliikennettä

Loviisan kaupunki kiittää kaikkia kyselyyn osallistuneita. Asukkaiden palautteet ovat olleet keskeisessä roolissa näiden parannusten suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kaupunki jatkaa kehitystyötä, ja tulevat toimenpiteet perustuvat vahvasti saatuun palautteeseen.

Kiitos, että osallistuit ja vaikutat!

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus

Mari Kubin-Vidgren
elinkeinopalveluiden koordinaattori
mari.kubin-vidgren@loviisa.fi