Gatuarbeten i Lovisa i anslutningen av Mannerheimgatan och Ungernvägen


Lovisa stad inleder klargörandet av trafikarrangemang i anslutningen av Mannerheimgatan och Ungernvägen. Arbetet omfattar avlägsnandet av avtagsfilen till Skärgårdsvägen som blivit onödig och till det anknytande grönbyggnadsarbeten.

Arbetstid och inverkningar på trafiken:

Gatuarbetena tar några veckor och vi försöker få dem färdiga under denna höst. Arbetena innefattar skärande av asfalt och byggande av nya grönområden. Trots att arbetena pågår, fortsätter trafiken på Mannerheimgatan och Ungernvägen på normalt sätt. På arbetsområdet kan det förekomma tillfälliga hastighetsbegränsningar och trafikstyrningar med vilka man strävar efter att garantera säkerheten.

Näringslivs och infrastrukturcentralen i Lovisa stad ber invånarna i området och dem som rör sig på vägen att beakta byggplatsarrangemangen och att iaktta de anvisningar som trafikdirigerarna och trafikmärkena ger.

Lovisa stad beklagar olägenheter som eventuellt uppkommer och tackar invånarna och dem som rör sig på vägen för samarbetet och tålamodet under tiden för arbetets pågående.

Lovisa stad
Centralen för näringsliv och infrastruktur