Loviisassa toteutetaan katutöitä Mannerheiminkadun ja Ungernintien liittymässä


Loviisan kaupunki aloittaa liikennejärjestelyiden selkeyttämisen Mannerheiminkadun ja Ungernintien liittymässä. Työ käsittää vanhan Saaristotien tarpeettomaksi jääneen kääntymiskaistan poistamisen sekä siihen liittyvät viherrakennustyöt.

Työaika ja vaikutukset liikenteeseen:

Katutyöt kestävät muutaman viikon ja, ne pyritään saamaan valmiiksi tämän syksyn aikana. Työt sisältävät asfaltin leikkaamista ja uusien viheralueiden rakentamista. Vaikka työt ovat käynnissä, liikenne Mannerheiminkadulla ja Ungernintiellä säilyy normaalisti liikennöitävänä. Työmaa-alueella saattaa kuitenkin esiintyä tilapäisiä nopeusrajoituksia ja liikenteen ohjausta, joilla pyritään takaamaan turvallisuus.

Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurikeskus pyytää alueen asukkaita ja tiellä liikkuvia huomioimaan työmaajärjestelyt sekä noudattamaan liikenteenohjaajien ja liikennemerkkien antamia ohjeita.

Loviisan kaupunki pahoittelee mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiittää asukkaita sekä tiellä liikkuvia yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä töiden aikana.

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus