Lovisa stad tackar sina sommararbetare


Lovisa stad vill tacka alla sommar- och säsongarbetarna för en lyckad sommar. Er insats har varit ovärderlig och ni har varit en viktig del av stadens smidiga verksamhet och upprätthållandet av tjänsterna.

Sommar- och säsongarbetarna har än en gång visat prov på sitt engagemang och sin flitighet i en mängd olika uppgifter runt om i staden. Ni har bland annat gjort det möjligt att hålla stadens parker och allmänna områden snygga och trivsamma. Det har också gjort det möjligt att ordna lyckade evenemang och tillställningar i staden.

Ett särskilt tack också till alla ungdomar som deltog i vårt sommararbete. Er entusiasm och vilja att lära er nya saker har tillfört ny energi och också nya perspektiv till vår arbetsgemenskap. Vi hoppas att er erfarenhet av att arbeta för Lovisa stad har varit givande.

”Lovisa stads framgång bygger till stor del på samarbete och gemenskap. Vi på parkavdelningen är stolta över att ha fått arbeta med så motiverade och skickliga personer även denna sommar. Vi hoppas att vi får se er igen nästa sommar och att ni också i fortsättningen är med och bygger ett trivsamt Lovisa”, säger stadsträdgårdsmästare Mikko Ruotsalainen.


Än en gång, ett varmt tack till er alla för er fantastiska arbetsinsats, och ha en trevlig sensommar!

Med vänlig hälsning

Lovisa stad
Centralen för näringsliv och infrastruktur