Tervetuloa lastenneuvolan sähköisiin palveluihin!

Sähköisen asioinnin käyttö edellyttää, että on jo asioinut neuvolassa ja että huoltaja on antanut suostumuksen sähköisten palvelujen käyttöön ja huoltaja on merkitty lapsen puolesta asioijaksi. Puolesta asiointi on voimassa, kunnes lapsi täyttää 15 vuotta.

Lastenneuvolan sähköisessä asioinnissa voit

  • varata neuvolaseurannan mukaisen ajan terveydenhoitajalle
  • varata puhelinajan terveydenhoitajalle
  • lähettää verkkoviestejä terveydenhoitajalle
  • saada tekstiviestimuistutuksen varaamastasi ajasta ja saapuneesta verkkoviestistä
  • päivittää yhteystietosi
  • sähköisesti muuttaa tai peruuttaa eTerveyden kautta varatun ajan(Ajan muutos tai peruutus tulee tehdä viimeistään ajanvarausta edeltävänä päivänä.) 

2 kuukauden neuvolakäynnille - tulosta ja täytä Kyselylomake, synnytyksen jälkeisen masennuksen tunnistamiseksi   sekä   Rokotuslupa lomakkeet mukaan vastaanotolle.

4 kuukauden neuvolakäynnille - tulosta ja täytä Lapsiperheen arjen voimavarat, 4 kk  lomake mukaan vastaanotolle.

1,5 vuoden neuvolakäynnille - tulosta ja täytä Perheen voimavarat 1,5v. lomake mukaan vastaanotolle.

4 vuoden neuvolakäynnille - tulosta ja täytä Kodin, päivähoidon ja neuvolan yhteistyölomake   ja 4v kyselylomake   lomakkeet mukaan vastaanotolle. 

Mikäli lomakkeiden tulostaminen ei onnistu, ole yhteydessä terveydenhoitajaan.

UUTTA! 3 vuotiaan terveystarkastus. Jos lapsesi on varhaiskasvatuksessa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada samanaikaisesti hoidettua 3 vuoden neuvolakäynnin sekä lapsen yksilöllisen varhaiskasvatussuunnitelman lapsen päiväkodissa. Jos valitset tämän mahdollisuuden, ole yhteydessä terveydenhoitajaan. Tätä aikaa ei voi varata sähköisesti.

Jos sinulla on muu tarve tavoittaa lastenneuvolan terveydenhoitaja, soita terveydenhoitajalle hänen puhelinajallaan, arkisin klo. 12–13.

Jos sinulla on sairaanhoidon tarvetta, soita Loviisan terveyskeskukseen arkisin klo. 8–16 numeroon 019 5051300. Muina aikoina ota yhteyttä päivystykseen .Hädän hetkellä soita 112.

Käyttääksesi eTerveyttä tarvitset palvelusopimuksen. Sopimuksen voit tehdä verkkoportaalin Lomake-osiosta löytyvällä Sähköisen asioinnin käytön suostumus-lomakkeella tai vastaanottokäynnin yhteydessä. Sähköisen asioinnin käytön sopimuksen voit tehdä myös täyttämällä paperisen sähköisen asioinnin käytön sopimus-/suostumuslomakkeen, jonka voit palauttaa terveysasemallesi.

Sähköisen asioinnin käytön sopimus/suostumus

Jos asioit jonkun puolesta, tarvitset siihen hänen suostumuksensa, lue enemmän puolesta asioimisesta.

Sähköisen asioinnin käyttö edellyttää, että on jo asioinut neuvolassa ja että huoltaja on antanut suostumuksen sähköisten palvelujen käyttöön ja huoltaja on merkitty lapsen puolesta asioijaksi. Puolesta asiointi on voimassa, kunnes lapsi täyttää 15 vuotta.

Klikkaa ikonia tai siirry tästä eTerveyspalveluihin

 
Päivitetty: 1.3.2017
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute