Itä-Uudenmaan perheoikeudellisen yksikön toiminta käynnistyy

Itä-Uudenmaan perheoikeudellinen yksikkö tarjoaa 2.1.2017 lähtien tukea erotilanteisiin ja lapsen huoltoon ja elatukseen liittyviin kysymyksiin. Porvoolaisten lisäksi myös Askolan, Loviisan ja Lapinjärven asukkaat saavat perheoikeudelliset palvelut Porvoosta. Yksikön neljä lastenvalvojaa auttavat perheitä lapsen huoltoon, asumiseen, tapaamiseen sekä elatustukeen ja -apuun liittyvissä asioissa.

 

Lastenvalvojien luona tehdään vanhempien välisiä sopimuksia lapsen huollosta, asumisesta ja tapaamisista sekä elatuksesta. Lastenvalvoja voi vahvistaa vanhempien välisen sopimuksen, mikäli vanhemmat ovat sopimuksen sisällöstä yhtä mieltä ja sopimus on lapsen edun mukainen. Perheoikeudellinen yksikkö tarjoaa perheille myös perhesovittelun palvelua erotilanteisiin.

 

Lastenvalvojien yhteystiedot ja ajanvaraus

Saat yhteyden lastenvalvojiin puhelinaikanaLastenvalvojien puhelinajat ovat arkisin maanantaista perjantaihin kello 910. Voit olla yhteydessä kehen tahansa lastenvalvojista. Lastenvalvoja varaa sinulle tarvittaessa ajan.

 

Lastenvalvojien yhteystiedot:

Lastenvalvoja Matilda Skog, puh. 019 520 3226

Lastenvalvoja Ulla-Maija Siltakorpi, puh. 019 520 3249

Lastenvalvojien vastaanotto: Taidetehtaankatu 4 C, 3 kerros

 

Lisätiedot Porvoon kaupungin nettisivuilla:

 

Parisuhteen tuki ja eropalvelut

Isyys huoltajuus ja elatus

 
Päivitetty: 2.1.2017
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute