Varauskalenteri


 


Selkeämpi varauskalenteri löytyy täältäVarauskalenteri löytyy osoitteesta:
www.loviisa.fi/varauskalenteri

 

Varauskalenterin ohje

Kalenteri hyödyntää Google kalenteri-teknologiaa. Seuraavassa kalenterin käytön tarkempi ohje, jossa keskeisimmät toiminnallisuudet on numeroitu kuvaan ja numeroa vastaavat selitteet alla:

1. Liikuntapaikkakalenterin valinta

Oletuksena kalenterissa on kaikki liikuntapaikat valittuina ja kaikki tapahtumat näkyvät kalenterissa. Mikäli haluat tarkastella vain yhden kohteen kalenteria, klikkaa kärjellään olevasta kolmiosta kalenterilista auki ja poista niistä kalentereista valinta, joita et halua tarkastella.

2. Kalenterinäkymät

Kalenterimerkintöjä voi tarkastella kolmessa eri näkymässä: Viikko, kuukausi tai tapahtuma. Viikko näyttää kuluvan viikon tapahtumat ja kuukausi taasen kuluvan kuukauden. Tapahtumat-näkymä näyttää valittana olevien kalenterien tapahtumat aikajärjestyksessä.

3. Tarkasteluajankohdan valinta

Tästä kohdasta voi valita tarkasteltavan ajankohdan. Rajaus määrittyy valitun näkymän perusteella.

4. Kalenterimerkintöjen tarkastelu

Kalenterimerkintää voi tarkastella klikkaamalla sitä. 

5. Kalenterimerkinnän sisältö

Klikatessa avautuu kalenterin päälle kupla, joka kertoo merkinnän nimen, ajankohdan ja sijainnin (liikuntapaikan nimi). Lisää tietoja -linkistä pääsee tarkastelemaan merkinnän tarkempaa kuvausta, mikäli sellainen on syötetty. "Kopioi omaan kalenteriin" taasen tarjoaa Google-käyttäjille mahdollisuuden kopioda merkintä suoraan omaan kalenteriin. 

Huom! Kartta-linkki sijainnissa ei ole käytössä.

6. Tulostaminen

Kalenterinäkymistä ja -merkinnöistä on mahdollisuus ottaa tuloste. Valitse näkyviin kalentereista ne, jotka haluat tulostaa. Tämän jälkeen valitse välilehdistä käyttötarkoitukseesi sopiva kalenterinäkymä ja klikkaa tulosta-ikonia. Avautuvasta uudesta ikkunasta pääset säätämään tulostusasetuksia (mm. aikaväli, kirjasinkoko, suunta ja värillisyys).

7. Kalenterin tilaaminen omaan käyttöön

Mikäli sinulla on käytössä Google-tunnukset, uusi kalenteri tarjoaa sinulle kätevän ominaisuuden. Voit halutessasi tilata tärkeät liikuntapaikkakalenterit osaksi omaa Google-kalenteriasi. Ja mikäli käytössäsi on älypuhelin, johon olet asentanut Google-kalenterin, valitsemasi liikuntapaikkakalenterit näkyvät ja päivittyvät puhelimeesi saakka.

 
 
Päivitetty: 15.4.2016
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute