Avustukset ja palkinnot


 


Vapaa-aikatoimen avustukset
 

Vapaa-aikalautakunta julistaa haettavaksi 31.3.2017 klo 16.00 mennessä

Yleis- ja kohdeavustukset vuodelle 2017 seuraavasti:
- urheiluseurojen yleis- ja koulutusavustukset
- nuorisoyhdistysten yleis-, koulutus- ja toimitila-avustukset

Yleisavustukset myönnetään rekisteröityjen liikunta- ja nuorisojärjestöjen varsinaiseen toimintaan. Koulutusavustusta voidaan myöntää ohjaaja-, tuomari- ja toimihenkilökoulutuksesta aiheutuneiden kustannusten korvaamiseen. Nuorisoseurat voivat hakea toimitila-avustusta seuratalon käyttökustannuksiin.

Avustuskaavakkeen nouto:
Asiakaspalvelutoimisto Lovinfo, os. Mariankatu 12 A, avoinna ma-pe klo 9.00-16.00.

Kaavakkeet voi myös tulostaa alla olevista linkeistä.
HUOM! Avustushakemusta ei voi täyttää ja lähettää sähköisesti.

Avustuskaavakkeen palautus:
Asiakaspalvelutoimisto Lovinfo, os. Mariankatu 12 A, avoinna ma-pe klo 9.00-16.00.

Hakemuksen on oltava perillä viimeistään määräaikaan mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Päätökset toimitetaan sähköisesti.

HUOM! Yleisavustuslomakkeen etusivu liitettävä sekä liikuntaseurojen että nuorisoseurojen hakemukseen.

 

Vapaa-aikalautakunta palkitsee

Vapaa-aikalautakunta valitsee ja palkitsee ansioituneita urheilijoita, joukkueita ja muita liikuntatoimintaa sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaa edistäneitä henkilöitä.   
Vapaa-aikalautakunta valitsee vuoden urheilijan ja vuoden Hilleröd pokaalin saajan, palkitsee menestyneitä urheilijoita ja vuoden aktiivin.

Lautakunta toivoo vapaamuotoisia ehdotuksia 3.1.2017 mennessä.

Lisätietoja sivistyskeskuksesta puh. 040 568 4138, Leif Eriksson. Ehdotukset osoitteeseen Lovinfo, Vapaa-aikalautakunta, PL 68, 07901 Loviisa tai sähköpostitse vapaa-aika@loviisa.fi Käyntiosoite: Mariankatu 12A.

Palkitsemissääntö.pdf
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman paikallishankkeita on vuosien mittaan syntynyt eri puolille Suomea yli 800. Hankkeiden tavoitteena on madaltaa yli 40-vuotiaiden kynnystä liikuntaharrastuksen aloittamiseen tarjoamalla heille esimerkiksi säännöllistä, ohjattua ryhmäliikuntaa, eri lajien starttikursseja tai ohjaajien koulutusta. Paikallishankkeet voivat hakea taloudellista tukea toimintaansa KKI-ohjelmalta. Hanketuella kannustetaan huomioimaan KKI-ohjelman tärkeitä painopistealueita. Vuonna 2010 niitä ovat erityisesti fyysisesti huonokuntoiset miehet ja painonhallintaan liittyvät liikunta- ja ravitsemusmallit.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma jakaa kaksi kertaa vuodessa taloudellista tukea paikallisille toimijoille. Hanketuen viimeiset hakupäivät (postileima) ovat 31.3. ja 30.9. Hanke voi saada avustusta vain kerran vuodessa eli joka toisella hakukierroksella. Lisätietoja: www.kki.likes.fi


 

 
Päivitetty: 27.2.2017
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute