Karttapalvelut

Karttoja pidämme ajan tasalla ja toimitamme niitä tilauksesta tarvitseville. Suurimittakaavainen kantakartta on koko kaupungin alueesta. Erityisesti matkailijoita varten tuotamme ilmaispalveluna keskustan opaskarttaa. Käytössäsi on myös internetkarttapalvelu.

Loviisan kaupungissa on käytössä EUREF-FIN koordinaattijärjestelmä.

Kartta-aineiston tekijänoikeuden omistaa Loviisan kaupunki. Aineiston luovuttaminen kolmannelle osapuolelle tai julkaiseminen ilman Loviisan kaupungin lupaa on kielletty.

Numeeriset kartta-aineistot:

Numeerista kartta-aineistoa ylläpidetään Trimble Locus -ohjelmistolla.  Luovutettaville aineistoille tehdään tarvittaessa muunnoksia mm. dwg/dxf -formaatteihin.

Karttaotteet:

Kiinteistö- ja mittausosasto tekee karttakopioita ja antaa hinnaston mukaisesti karttaotteita kuntalaisille.

Internetkarttapalvelu

Loviisan internetkarttapalvelu on toteutettu käyttäen mm. opaskarttaa, ilmakuvia ja osoitetietoja. Internetkarttapalvelussa voi etsiä paikkatietoja mm. osoitteiden perusteella tai hakea palveluita kartalle palveluhausta. Palautetta karttapalvelusta voit lähettää osoitteeseen:

tuulia.kovanen@loviisa.fi

Kartta-asioissa sinua palvelevat

Paikkatietokäsittelijä Johanna Hyytinen 0440 555 421

Paikkatietoinsinööri Tuulia Kovanen 0440 555 410

Karttahinnasto

Karttahinnat löytyvät täältä.

 
Päivitetty: 20.10.2016
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute