Loviisan pääkirjaston sisäilmaa tutkitaan

Loviisan pääkirjastosta on helmikuun alussa otettu runsaasti materiaali- ja pölynäytteitä, jotka ovat parhaillaan tutkittavana Turun yliopiston mikrobiologian laitoksella. Tutkimustuloksia odotetaan helmi-maaliskuun aikana.

Pääkirjaston tilanteesta valmistellaan hankesuunnitelma, jossa aikataulutetaan toimenpiteet, tehdään riskikartoitus ja käydään läpi muun muassa se, mitä Museoviraston suojeleman rakennuksen kunnostuksessa on huomioitava. Hankesuunnitelman laatii SAATSI Arkkitehdit Oy. Hankesuunnitelma valmistuu maaliskuun aikana.  

Pääkirjaston suursiivous jatkuu osasto kerrallaan. Siivouksella pyritään poistamaan kirjoihin ja huonetiloihin kerääntynyttä pölyä. Kirjasto on avoinna siivouksen aikana normaalien aukioloaikojen mukaan, mutta tietyt kirjaston osastot ovat vuorotellen poissa käytöstä. Pahoittelemme toimenpiteestä kirjaston käyttäjille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kirjaston sisäilmatilanteesta ja sen aiheuttamista toimenpiteistä järjestetään yleinen tiedotus- ja keskustelutilaisuus huhtikuussa.

Kaupunki tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun tarvetta ilmenee.

Lisätietoja:

Thomas Grönholm, sivistysjohtaja, puh. 0440 555 250

Danielle Backström, kirjastonjohtaja, puh. 040 778 6385

Antti Kinnunen, tilapäällikkö, puh. 0440 555 412

Mikko Mattinen, suunnitteluinsinööri, puh. 0440 555 437

 
 

Uusimmat uutiset

 

Asuminen

 

Elinkeinot ja yrittäminen

 

Hankinta

 
 

Kaavoitus ja maankäyttö

 
 

Kirjasto

 

Kulttuuri

 

Kunta-info

 

Lapset ja nuoret

 

Liikunta ja ulkoilu

 
 
 
 
 

Opetus ja koulutus

 

Päivähoito ja varhaiskasvatus

 

Rakentaminen

 
 

Sosiaali- ja terveyspalvelut

 

Talous

 
 

Vesiliikelaitos

 

Ympäristö ja luonto

 
Päivitetty: 24.5.2017
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute